Alle informatie op deze site van Peel Natuurdorpen is met zorg geplaatst. Wij doen ons uiterste best om deze informatie nauwkeurig, feitelijk juist en actueel te houden. Ook betrachten wij grote zorgvuldigheid bij de samenstelling van achtergronddocumenten. Peel Natuurdorpen kan echter niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website alsmede eventueel advies – per e-mail, via de vraagfunctie of op pagina’s van deze website – geen rechten worden ontleend.

Ondanks deze voortdurende aandacht voor de kwaliteit kan het voorkomen dat u verouderde of verkeerde informatie aantreft. In deze gevallen stellen wij het op prijs als u ons hiervan op de hoogte wilt stellen door een bericht te sturen via de contact-knop op deze website.

Informatie, suggesties voor verbetering en andere berichtgevingen die wij ontvangen naar aanleiding van de website worden als niet-vertrouwelijk beschouwd en worden door ons op juistheid geverifieerd en kunnen daarna door Peel Natuurdorpen gebruikt worden zonder dat daar toestemming voor nodig is.

Peel Natuurdorpen behoudt zich het recht voor de informatie op de website te herzien zonder aankondiging.

In geen enkel geval is Peel Natuurdorpen aansprakelijk voor enig directe of indirecte schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de informatie op deze website.

Aan dit project / plan kunnen geen rechten ontleend worden.
Het project verkeert sowieso nog in de planfase, maar ook in een later stadium kan dat niet. Dit is het plan zoals wij dat willen realiseren, meer niet. De uiteindelijke besluiten hierover, zijn aan de diverse overheden. Wij zullen er moeite voor doen om het zo te realiseren en als het echt nodig is gaandeweg bijstellen. Aan dit plan kunnen geen rechten ontleend worden!

   ANBI status  Disclaimer  Privacybeleid  Bronvermelding