VPRO Tegenlicht pakt het woningtekort bij de horens.  Zij zoekt woonpioniers die en slimme oplossing hebben om versneld uit de wooncrisis te komen. Peel Natuurdorpen (PND) hoort bij deze woonpioniers. De mensen in het land mogen stemmen op wat zij de beste woonpionier vinden. Van de winnende projecten maken ze een videoreportage die ze delen op hun site. Met deze positieve aandacht kan bestuurlijk Nederland niet meer om ons heen en kunnen we 10.000 tiny houses in nieuwe natuur ontwikkelen. Help ons door op PND te stemmen. Om te stemmen klik hier

Stemmen
Van 21 april tot 5 mei kan je stemmen op het idee dat jij het beste vindt. 

Help ons om nog meer stemmen te krijgen
Deel de mogelijkheid om te stemmen op Peel Natuurdorpen (PND) op social media! En help mee om PND in de spotlights te zetten zodat bestuurlijk Nederland er niet meer omheen kan en er 10.000 tiny houses in de Peel ontwikkeld kunnen worden. De link om te delen op social media.

Meer weten over VPRO Tegenlicht pioniers Peel Natuurdorpen
We zitten middenin een wooncrisis, die vooral jonge mensen raakt. De overheid heeft de regie losgelaten, maar de markt lost de woningnood niet op. De crisis in de volkshuisvesting is compleet. Snelle oplossingen zijn er niet, maar wachten op de politiek voelt ook niet goed. Dus waar en hoe kun je nu nog betaalbaar wonen in Nederland? Hoe komen we aan 1 miljoen nieuwe en duurzame woonplekken voor 2030? VPRO Tegenlicht vat in 2021 het woningtekort bij de horens en zoekt woonpioniers die versneld de wooncrisis uit willen. Wie draagt bij aan het creëren of bouwen van 1 miljoen betaalbare woonplekken? En straks is het tijd om te stemmen! Welk idee vind jij het beste? Het mooist, of het meest effectief? Deel het op social media!

Zo wordt de publiekswinnaar besloten 
Op 12 mei kiest een vakjury uit de inzendingen de Tegenlicht pionier van 2021 tijdens een feestelijke finale in Pakhuis de Zwijger. Van de winnende projecten maken wij een videoreportage die we delen op onze site. Hou de site in de gaten om meer te weten te komen over de jury, de criteria en de finalisten.

Categorieën: Nieuws

   ANBI status  Disclaimer  Privacybeleid  Bronvermelding