Er is dringend behoefte aan een locatie waar wij goed kunnen laten zien wat we willen bereiken met het Peel Natuurdorpen project. Daarom zochten we naar een geschikte locatie en vonden die bij de familie Verkuijlen in De Mortel. Deze locatie combineert bossen, houtwallen, water (een meanderend beekje) en kruidenrijk grasland met koeien. Dit illustreert bijzonder goed wat we voor ogen hebben met het project. Alleen het tiny house ontbreekt hier nog om het plaatje compleet te maken. Daarom zijn we hier druk bezig met het plaatsen van het eerste tiny house. We hebben hiervoor al een fraai tiny house beschikbaar en ook al geschikte bewoners. Wij wachten nu nog op toestemming van de gemeente Gemert/Bakel om het tiny house tijdelijk te mogen plaatsen. Zodra het ‘plaatje’ compleet is organiseren we kijkdagen. We hopen jullie daar zo spoedig mogelijk voor uit te kunnen nodigen. Uiteraard als corona het toelaat. 

Categorieën: Nieuws

   ANBI status  Disclaimer  Privacybeleid  Bronvermelding